Felicitari pe Kudika.ro

Mesaje Predefinite

 1. Fie ca Lumina Sfanta a acestei Sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa-ti lumineze calea vietii! Paste fericit alaturi de cei dragi! Click pentru a selecta acest mesaj!
 2. Fie ca Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca bucurii, impliniri si sanatate. Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 3. Ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii! Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 4. Sa aveti pe masa multi cozonaci, oua rosii si iepurasi de ciocolata! Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 5. Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! Click pentru a selecta acest mesaj!
 6. Ne-am alaturat si noi iepurasului si il ajutam sa va aduca multe bucurii, impliniri, sanatate si belsug. Paste fericit alaturi de cei dragi! Click pentru a selecta acest mesaj!
 7. Iti urez ca iepurasul sa iti aduca tot ce iti doresti, sa-ti indeplineasca visele si fiecare zi sa ti-o umple cu bucurie. Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 8. Inca un prilej sa iti spun : “Te iubesc!”. Paste fericit, alaturi de mine! Click pentru a selecta acest mesaj!
 9. Sunt zile in an care ne amintesc sa fim mai buni, mai deschisi, mai blanzi si iertatori. Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 10. Sfintele Sarbatori pascale sa ne faca mai buni, mai blanzi, mai pasnici, mai iubitori si sa ni-i aduca alaturi pe toti cei dragi. Hristos a inviat! Click pentru a selecta acest mesaj!
 11. Hristos a patimit si a inviat intru fericirea noastra! Sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem, sa pretuim viata, sa iubim fara limite si fara a cere ceva in schimb, sa avem curajul sa fim noi in orice situatie. Sarbatori fericite alaturi de cei dra Click pentru a selecta acest mesaj!
 12. Bucuria Invierii Domnului sa va patrunda in suflet, iubirea pe care el ne-a darut-o sa ne faca mai buni, mai iertatori si fie ca in aceste sfinte zile sa ii avem alaturi pe toti cei dragi! Click pentru a selecta acest mesaj!
 13. Am vorbit cu iepurasul si l-am convins sa iti aduca bucurii, dragoste, noroc si sanatate. I-am mai zis sa iti indeplineasca din dorinte si daca se poate sa te tina mereu in preajma mea! Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 14. Miros de cozonaci, de pasca, decor cu oua rosii iar in jur toti ce-i dragi! E atmosfera de Paste, cand bucuria Invierii Domnului patrunde in sufletele tuturor. Paste fericit! Click pentru a selecta acest mesaj!
 15. Sarbatoarea Invierii Domnului sa lumineze din plin viata tuturor si inima fiecaruia! Click pentru a selecta acest mesaj!